Ασφάλεια συναλλαγών

Η www.tescosmetics.gr  σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή)
    Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής ή τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως βάρους.
    Για αυτόν τον τρόπο πληρωμής υπάρχει χρέωση 3.00€ στο σύνολο της παραγγελίας.
  • Πληρωμή με Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό
    Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τις παρακάτω πληροφορίες για να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας:
Κάτοχος
Τράπεζα
Λογαριασμός
IBAN
BIC

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.tescosmetics.gr προστατεύονται από ανώτατα συστήματα ασφαλείας on-line συναλλαγών SSL. Έτσι, κρυπτογραφούνται όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως το όνομα και η διεύθυνσή σας, ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν κατά την μεταφορά τους μέσω του διαδικτύου.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το www.tescosmetics.gr, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ’ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν.2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του www.tescosmetics.gr έχετε εφόσον είστε ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον κηδεμόνα ή εποπτεύοντα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από ανίκανα πρόσωπα.