“Προτεραιότητά μας η ποιότητα και οι ανάγκες των πελατών μας”

Η Φιλοσοφία μας

Από το ξεκίνημά μας, στην TESCOSMETICS προσανατολιστήκαμε στην εμπορία και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση και εκπαίδευση του κοινού μας.
Η ποιότητα των προϊόντων και η καινοτόμος εκπαίδευση των πελατών και των συνεργατών μας, είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων μελετών για την επιλογή των πιο σύγχρονων υλικών νέας τεχνολογίας.

Το Όραμά μας

Να κατακτήσουμε τη θέση της καλύτερης εταιρείας επαγγελματικών καλλυντικών στην ελληνική αγορά, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση και κερδοφόρα ανάπτυξη στους πελάτες μας, ικανοποιώντας μέσα από διαρκή βελτίωση της ποιότητας, τις ανάγκες των καταναλωτών μας, με συνεχή εκπαίδευση, παρακίνηση και ανάπτυξη του προσωπικού μας.

Η καλύτερη φροντίδα για τα μαλλιά

Η Alfaparf Milano αποτελεί το κορυφαίο brand επαγγελματικών προϊόντων μαλλιών της Ιταλίας, που ξεχωρίζει χάρη στη μακροχρόνια έρευνα και τις πιστοποιημένες καινοτομίες της. Για πάνω από 30 χρόνια δημιουργεί προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προϊόντα styling και βαφές μαλλιών, σε συνεργασία με καταξιωμένους hair stylists.

Τολμηρές επιλογές για ξεχωριστές γυναίκες

Από τη δεκαετία του 1930, η Revlon έχει εμπνεύσει γενιές γυναικών ώστε να νιώθουν πιο όμορφες και σίγουρες από ποτέ. Με την καινοτόμο προσέγγιση περιποίησης μαλλιών uniq one, προσφέρει 10 οφέλη για την επίτευξη εκπληκτικών αποτελεσμάτων: Από επανόρθωση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά, μέχρι μεταξένια υφή και προστασία.

Όμορφα και λαμπερά μαλλιά

Η Keratherapy ξεκίνησε την πορεία της από τη Νότια Φλόριντα των Η.Π.Α., εκεί όπου η μεγάλη υγρασία αποτελεί τον νο1 εχθρό των γυναικείων μαλλιών. Οι ειδικοί της εταιρείας ανέπτυξαν θεραπείες με κερατίνη, ώστε να δαμάσουν τα “άγρια” μαλλιά γρήγορα και εύκολα, δίνοντάς τους απαλή και φυσική εμφάνιση ακόμη και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Επαγγελματικά προϊόντα, άψογο αποτέλεσμα

Η ikoo αποτελεί μια γερμανική εταιρεία, που δημιουργεί εξαιρετικά προϊόντα όπως σαμπουάν, conditioner και μάσκες για τα μαλλιά. Ταυτόχρονα, η βούρτσα μαλλιών ikoo ξεχωρίζει στην κατηγορία της, χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της, που συνδυάζει το εύκολο χτένισμα με το αρμονικό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής.

Οι άνθρωποί μας

Δείτε εδώ το Οργανόγραμμα της εταιρείας μας.

Γιατί Tescosmetics;

Προϊόντα παγκοσμίου φήμης

Empty section. Edit page to add content here.

Ευρεία γκάμα προϊόντων

Empty section. Edit page to add content here.

Καινοτόμος εκπαίδευση

Empty section. Edit page to add content here.

Άριστη εξυπηρέτηση

Empty section. Edit page to add content here.